Termeni și condiții

Adresa noastră web este https://revista.infobits.ro.

Vă rog să citiţi această pagină cu atenţie. Dacă nu acceptaţi termenii şi condiţiile din acest document, nu accesaţi şi nu folosiţi aplicaţia şi informaţiile oferite prin intermediul acesteia.

Prin termenul “utilizator” al acestei aplicaţii se înţelege orice persoană fizică sau juridică care o va accesa.

1. Aplicaţia este distribuită gratuit. Conţinutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul, scripturile, logo-urile şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea autorilor (a se vedea codul sursă / sursele scrise in articol).

2. Autorul oferă acces liber şi vă autorizează să vizualizaţi informaţiile existente doar în scopuri personale şi necomerciale. Niciun material nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără acordul scris obţinut în prelabil de la autorul aplicaţiei. Multe articole sunt preluate parțial, în limita a 500 de caractere, precum este legea în vigoare.

3. Nu sunt permise ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor și informațiilor publicate sau încercarea de a realiza oricare dintre acestea, precum și încercarea de a interveni, prin orice mijloace, în conținutul acestei aplicații.

Data ultimei modificări:
06.04.2021